Bridal Hair & Make-up

HAIR

Ze zeggen niet voor niets dat uw haar uw sieraad is. Hoe u uw haar op de grote dag draagt, (half) opgestoken of los, kan uw look helemaal afmaken. Belangrijk is om te kijken wat bij u past en wat voor 'look' u wilt creƫren. Voor voorbeelden zie mijn portfolio onder Hair.

MAKE-UP

Als u make up goed gebruikt, kunt u uw schoonheid naar voren brengen door uw sterke punten te benadrukken en oneffenheden te vervagen. Ik werk met Supercover professional make-up, dit is een professionele make-uplijn ontwikkeld voor de Indiase/hindoestaanse en westerse huid. Deze make-up is vrij van dierlijke vetten, parabenen, hypo allergeen en dierproefvrij. Ik ben getrained in zowel Westerse, Aziatische (Arabisch of Bollywood) en Catwalk make up. Voor voorbeelden zie mijn portfolio.

Photoshoot

Heeft u profielfoto's nodig voor uw portfolio, wilt u mooie foto's voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat het kan? Ik werk samen met professionele fotograven. In overleg kunnen we de shoot aanpassen aan uw wensen.

Party Haar en Make-up

Naast bruidkapsels en make up doe ik ook Party hair & make up. Deze kapsels zijn niet zo uitbundig als bij de bruidskapsels. Dit kan natuurlijk wel, maar hou er rekening mee dat er extra kosten bij kunnen komen.